top of page

Coaching

Behöver du hjälp eller stöd med privata eller yrkesmässiga utmaningar? Vill du komma vidare i livet, hitta riktningen och bli av med hindren? Då rekommenderar jag coaching. Under vårt första introduktionssamtal kartlägger vi dina behov och önskningar. Jag berättar kort om hur jag jobbar och du får känna in om dessa metoder passar dig. Inför vår träff skräddarsyr jag ett passande paket med både NLP- och Resanövningar. Ibland räcker det med en träff och en uppföljning, men för mera bestående resultat rekommenderar jag 2-3 träffar.

NLP lär dig hur du bättre kommunicerar med kännedom om språkets inverkan, världsbilder, de olika primärsystemen och kroppsspråket. Det handlar om personlig utveckling och att förstå sina reaktioner och bli bättre på att nå sina mål. Jag har haft stor hjälp av NLP-verktygen då jag fastnat med mina projekt och för att komma över min scenskräck, dvs rädslan för att prata inför större grupper.

Läs mera om NLP här.

Coachingpaket

Den fria lindansaren

 

Är du missnöjd med din kropp, din vikt och önskar att du vore några kilo lättare? Har du testat otaliga dieter, motionsformer, kurer och tips för att gå ned i vikt? Kanske lyckats och hållit idealvikten en tid, men sedan fallit tillbaka i gamla banor igen? Då är detta program något för dig!

Vi jobbar för att finna en balans, som förbättrar välmående, gör dig starkare och friskare, som ökar din självkänsla och får dig att känna dig tryggare som den du är! Och som hjälper dig att nå en hållbar balans mellan kost, motion och sömn.

 

Vi skippar alla snabbkurer och dieter och jobbar istället med grundorsaken till problemet. Vi rensar bort de emotionella hindren och negativa föreställningarna och bygger sedan upp en djup inre motivation. Dessutom får du redskap, som hjälper dig att förbättra andningen, sömnen och hantera stress och oro.

Det är ingen quick fix, utan ett mera djupgående, hållbart och motiverande program, som ger hälsoeffekter på många plan.

Vi inleder med ett gratis videosamtal, där vi kartlägger målet och du ännu kan känna dig för om det är rätt metod för dig. Efter det har vi 5 träffar antingen online eller live. Om möjligt får du gärna komma på plats till min mysiga Lya på Björknäsgatan 10 i Ekenäs. De 4 första träffarna sker med 1-2 veckors mellanrum och räcker mellan 1-2h/gång. Den femte träffen hålls en månad senare, som uppföljning och extra support. Givetvis innefattar det uppföljning mellan träffarna och en sista uppföljning sker 6 månader efteråt.

Normalpriset är 495€, specialpriset 445€ och anmäler du dig före 12.3.23 får du det för endast  349€!

Du kan betala i rater (80€, 90€, 90€ och 89€) eller hela summan på en gång.

Jag erbjuder inga direkta kostråd eller motionsprogram, dock samarbetar jag med skickliga kostrådgivare och PT:n.

 

Vinnaren

Få hjälp med att hitta riktningen i livet och lär dig att stegvis nå dina mål och uppfylla dina drömmar!

 

Kommunikatören / Fredsmäklaren

Bli tydlig i din kommunikation och lär dig hur du hanterar utmaningar och konflikter på ett smärtfritt sätt.

Alla tjänster inkluderar inledande konsultationssamtal och uppföljning. 

 

Coachingen kostar 70€/timme. För en större helhet erbjuder jag mängdrabatt.

Klicka här för att boka ett samtal

bottom of page