top of page

Är du redo?

Livet är i många avseenden tufft och vi bär på massor av fina men också tråkiga minnen och erfarenheter, som formar oss som människor. Vi klarar av mycket, men ibland kan vardagsstressen eller en plötslig händelse få båten att gå på grund och livet ur kurs.

Det behöver inte handla om stora tragedier, trauman eller sorger, utan kan bara vara en känsla av meningslöshet, otillräcklighet eller orkeslöshet. Du kanske bara vill ta nästa steg i ditt liv, din karriär, men känner dig hindrad. Eller du bär på rädslor och fobier, som påverkar ditt vardagliga liv för mycket.

Det finns så mycket lagrat i vår kropp; känslor, händelser, förväntningar, löften och föreställningar, som vi med vår logiska hjärna förstår, men som inte kroppen kan ta till sig.

Om du är redo att kavla upp ärmarna och ge dig själv tid och stöd, så har jag verktygen för att komma åt dessa knutar och tillsammans kan vi lösa upp dem, en efter en. Jag ser på människan som en helhet, där det psykiska och fysiska påverkar varandra. Min vision är att kunna lotsa hem dig till ditt sanna jag, där du finner lugnet och styrkan och når din fulla potential. När de inre motstånden är upplösta hjälper jag dig gärna vidare mot dina mål.

lynn_björkqvist.jpg
bottom of page